Restaurant Moustique
DutchEnglish
DutchEnglish
Dinerkaart Moustique

Lunchkaart Moustique

2 gangen
€ 40,-
3 gangen
€ 55,-
4 gangen
€ 68,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
LUNCHMENU (tussen 12:00 en 15:00 uur)
Broodjes
Mortadella
Duxelle, cranberry compote en beukenzwam
€ 13,-
Bapao kip kerrie
Vadouvan, zoetzure spitskool en appel
€ 14,-
Boneless ribs
Koolsalade, gepofte maïs en komkommer
€ 16,-
Gamba curry
Schuim van curry, peultjes, taugé en mayonaise van koriander
€ 15,-
Cuban fish sandwich
Gefrituurde kabeljauw, rode kool en mojo mayonaise
€ 16,-
Naan baba ganoush (V)
Zoete aardappel crème, halloumi en crumble van noten
€ 13,-
Pompoen (V)
Gebakken pompoen, schuim van geitenkaas en pompoenpitten
€ 13,-
Soepen
Bisque
Gamba’s en bijpassend garnituur, geserveerd met brood
€ 14,-
Salade
Orzo salade (V)
Rucola, truffel, mascarpone en courgette
€ 15,-
Caesar salade kip
Kippendijen met spek, ansjovis en een gekookt eitje
€ 17,-
Caesar gamba
Gamba’s met spek, ansjovis en een gekookt eitje
€ 18,-
Gebak
Chocolade Bombe van huize van Wely
Karamel anglaise met een mousse van pure chocolade,op een krokante plak van melkchocolade feuilletine, fluweel afgespoten met pure chocolade en afgedecoreerd met een chocoladegaletje en bladgoud.
€ 9,-
Punt appeltaart van appeltaart imperium
slagroom + €0,50
€ 6,-
Borrelgarnituur
Portie Friet
€ 6,-
Kreeft kroketjes, 6 st
€ 11,-
Kalfsvlees bitterballen, 6 st
€ 8,-
Geitenkaas kroketjes, 6st
€ 8,-
Oude kaasstengels, 6 st
€ 8,-
Vega bitterballen, 6 st
€ 7,-
Rendang kroketjes, 6st
€ 8,-
Nachos
€ 12,-
Olijven
€ 6,-
Gebrande noten mix
€ 7,-
Broodje met Moustique dip
€ 5,-
Oesters van het seizoen, p.st.
€ 4,-
Iberico per 100gr
€ 8,-
Dinerkaart Moustique
Wij presenteren u graag het menu van de Chef
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
3 gangen
€ 55,-
4 gangen
€ 68,-
5 gangen
€ 80,-
6 gangen
€ 93,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50,-
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
DINERMENU (tussen 18:00 en 22:00 uur)
Aperitief
Mousserend
Prosecco
Luna Argenta
Per glas
Per fles
€ 8,-
€ 40,-
Cava
Raventos Blanc de Blanc
Per fles
€ 55,-
Champagne
Philipponnat
Brut
 
Per glas
Per fles
 
€ 14,50
€ 75,-
Louis Roederer
Brut Premier
 
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
 
€ 90,-
€ 175,-

Brut Rosé
Vintage 2013
 
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
 
€ 120,-
€ 200,-
Dom Perignon
Vraag naar het zwarte boekje
Belle Epoque
Louis Roederer Crystal

Starters
Oesters van het seizoen, p.st.
Ibérico ham, per 100gr.
€ 4,-
€ 8,-
Voorgerechten
Langoustine
Bloemkool, hazelnoot, lardo en truffel
€ 26,-
Hamachi
Wortel, furikake, wasabi en gember
€ 24,-
Kalf
Stoof van kalf, aardappelschuim, appel gel, spek en ui vinaigrette
€ 21,-
Steak tartaar
Sambai, sojasaus, gefermenteerde kool en beignet van stoof
€ 23,-
Cèpes (V)
Mouse van cèpes met truffel en champignon en structuren van bloemkool
€ 18,-
Hoofdgerechten
Hert
Pastinaak, spruiten, gebakken mosterd en kruidkoek
Dagprijs
Hoender
Paddenstoelen, bitterbal van de dij en saus van hoender met lavas
€ 37,-
Tarbot
Zuurkool, crème van aardappel, albufeira saus en krokant spek
€ 39,-
Kabeljauw
Pompoen, pompoenpit, tandoori en vanille
€ 37,-
Biet (V)
Ravioli, geitenkaas en biet
€ 30,-
Desserts
Chocolade
Pistache, pure chocolade, gezouten karamel en koffie
€ 16,-
Stoofpeer
Rode wijn, witte chocolade, laurier en specerijen
€ 16,-
Mandarijn
Earl Grey, kardemom, sloffenbodem en citrus
€ 16,-
Kaas
Selectie van vijf kazen van Bourgondisch Lifestyle
€ 17,-
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
DE NAAM MOUSTIQUE
Waarom de naam Moustique? Het is een knipoog naar de Haarlemse Mug, de bijnaam die vele Haarlemmers met trots dragen. Binnen ons concept laten wij zien dat topkwaliteit niet duur, chic of stijf hoeft te zijn.

Laat u op een speelse en ongedwongen manier verrassen door het team van Moustique. Ontspan, proef en geniet!
DE MANNEN VAN MOUSTIQUE
Als Maître en Keukenchef hebben wij een aantal jaren samengewerkt bij De Vrienden van Jacob(*), onderdeel van Landgoed Duin & Kruidberg.

Al aan het begin van deze samenwerking hebben wij onze ambities naar elkaar uitgesproken; een eigen restaurant beginnen. Na de gevleugelde uitspraak ‘we kunnen altijd een kop koffie drinken’ hebben wij het plan opgepakt om onze krachten als Gastheer en Chef te bundelen.