
Lunchkaart Moustique
2 gangen
€ 32,50,-
3 gangen
€ 45,-
4 gangen
€ 60,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
LUNCHMENU (tussen 12:00 en 15:00 uur)

Broodjes
Broodje van de dag
€ 9,-
Buikspek
Gelakte buikspek met zoetzure groenten en piccalilly mayonaise
€ 13,-
Brioche
Pulled chicken met chipotle mayonaise en gefrituurde uitjes
€ 14,-
Pittige makreelsalade
Kimchi, pittige mayonaise, taugé en bosui
€ 13,-
Hollandse garnalen
Avocado, hollandaisesaus, bieslook, furikake en een gekookt eitje
€ 15,-
Burrata(V)
Met verschillende bietjes en een noten crumble en balsamico
€ 12,-
Rendang van oesterzwam (V)
Met een schuim van kokos, huisgemaakte atjar en seroendeng
€ 12,-
Club sandwich
Gerookte rib-eye met eiersalade en zwarte knoflook
€ 17,-
Soepen
Bisque
Langoustine met gamba’s en bijpassend garnituur, geserveerd met brood
€ 15,-
Salade
Caeser salade kip
Kippendijen met spek en ansjovis en een gekookt eitje
€ 15,-
Caeser salade gamba
Gamba’s met spek en ansjovis en een gekookt eitje
€ 17,-
Couscous salade
Falafel, yoghurt-munt dressing, granaatappel en feta
€ 14,-

Gebak van huize van Wely
Chocolade Bombe
Karamel anglaise met een mousse van pure chocolade,op een krokante plak van melkchocolade feuilletine, fluweel afgespoten met pure chocolade en afgedecoreerd met een chocoladegaletje en bladgoud.
€ 7,-
Appeltaart
slagroom + €0,50
€ 5,-
Borrelgarnituur
Garnalenkroketjes, 6 st
€ 8,-
Kalfsvlees bitterballen, 6 st
€ 6,-
Rendang kroketjes, 6 st
€ 7,-
Oude kaasstengels, 6 st
€ 6,-
Vega bitterballen, 6 st
€ 6,-
Peking eend bitterbal 6 st
€ 7,-
Nachos
€ 8,-
Olijven
€ 5,-
Gerookte amandelen
€ 6,-
Broodje met Moustique dip
€ 5,-
Ortiz tonijn met geroosterd brood en dip
€ 9,-
Oesters van het seizoen, p.st.
€ 3,-
Charcuterie, p.p.
€ 12,-

Dinerkaart Moustique
Wij presenteren u graag het menu van de Chef
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
3 gangen
€ 45,-
4 gangen
€ 60,-
5 gangen
€ 75,-
6 gangen
€ 85,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50,-
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
DINERMENU (tussen 18:00 en 22:00 uur)

Aperitief
Mousserend
Prosecco
Luna Argenta
Per glas
Per fles
€ 8,-
€ 40,-
Prosecco
Raventos Blanc de Blanc
Per fles
€ 55,-
Champagne
Louis Roederer
Brut Premier
Per glas
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
€ 15,-
€ 80,-
€ 150,-
Dom Perignon
Vraag naar het zwarte boekje
Belle Epoque
Louis Roederer Crystal
Starters
Oesters van het seizoen, p.st.
Charcuterie, p.p.
€ 3,-
€ 12,-

Voorgerechten
Kalf
De Moustique huzarensalade met een vinaigrette van appel en bleekselderij
€ 17,-
Steak tartaar
Structuren van tomaat, ijs van tomaat, sambal, vinaigrette van bieslook en tomaat
€ 18,-
Fruits de mer
Farce van vis en groene kruiden, mossel, Hollandse garnalen en rouille
€ 19,-
Tonijn
Dashi bouillon, zeewier, structuren stoofvlees, olie en tonijn op 2 manieren
€ 21,-
Wortel (V)
Wortel yoghurt flan, dukkah crumble, burrata en olie van harissa
€ 15,-
Hoofdgerechten
Tournedos
Uien bouillon en verschillende structuren van ui, luchtige aardappel en lavas
€ 38,-
Kwartel
Verschillende bietjes, crème van hazelnoot, geconfijt pootje en blauwe bes
€ 32,-
Kabeljauw
Gerookte aardappel, saus van fenegriek, bospeen en zuring olie
€ 28,-
Zeebaars
Pompoen crème, gezouten citroen, citrus risotto en pompoenpitjes
€ 29,-
Ratatouille (V)
Crème van ratatouille, zongedroogde tomaatjes, basilicum en ricotta
€ 24,-

Desserts
Tropisch fruit
Kokosnoot mousse, yuzu, rode peper en witte chocolade
€ 15,-
Haarlem dessert
Mouse van mascarpone, koffie, gel van passiefruit en brownie
€ 15,-
Paris-Brest
Pistache crème, ijs van pistache met hangop en pure chocolade
€ 15,-
Bourgondische Lifestyle
Selectie van vijf kazen
€ 17,-
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
DE NAAM MOUSTIQUE
Waarom de naam Moustique? Het is een knipoog naar de Haarlemse Mug, de bijnaam die vele Haarlemmers met trots dragen. Binnen ons concept laten wij zien dat topkwaliteit niet duur, chic of stijf hoeft te zijn. Laat u op een speelse en ongedwongen manier verrassen door het team van Moustique. Ontspan, proef en geniet!
DE MANNEN VAN MOUSTIQUE
Als Maître en Keukenchef hebben wij een aantal jaren samengewerkt bij De Vrienden van Jacob(*), onderdeel van Landgoed Duin & Kruidberg. Al aan het begin van deze samenwerking hebben wij onze ambities naar elkaar uitgesproken; een eigen restaurant beginnen. Na de gevleugelde uitspraak ‘we kunnen altijd een kop koffie drinken’ hebben wij het plan opgepakt om onze krachten als Gastheer en Chef te bundelen.
