Restaurant Moustique
DutchEnglish
DutchEnglish
Dinerkaart Moustique

Lunchkaart Moustique

2 gangen
€ 35,-
3 gangen
€ 49,-
4 gangen
€ 63,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
LUNCHMENU (tussen 12:00 en 15:00 uur)
Broodjes
Rosbief
Roomkaas, zoetzure uitjes, en pesto
€ 12,-
Chicken & Waffles
Kimchi, krokante kip en koriander
€ 15,-
Porchetta
Parmezaanse kaas, salie en zwarte knoflook
€ 14,-
Viskoekjes
Sweet chili, gerookte paprika en togarashi
€ 14,-
Pulled zalm
Kappertjes, bosui en dille
€ 14,-
Gepocheerd ei (V)
Truffelmayonaise, champignons, bieslook
€ 13,-
Pita falafel (V)
Rode kool, feta en tahini
€ 12,-
Soepen
Bisque
Langoustine met gamba’s en bijpassend garnituur, geserveerd met brood
€ 14,-
Salade
Caeser salade kip
Kippendijen met spek en ansjovis en een gekookt eitje
€ 16,-
Caeser salade gamba
Gamba’s met spek en ansjovis en een gekookt eitje
€ 18,-
Rode kool salade (V)
Wortel, walnoot, tofu en granaatappel
€ 15,-
Gebak van huize van Wely
Chocolade Bombe
Karamel anglaise met een mousse van pure chocolade,op een krokante plak van melkchocolade feuilletine, fluweel afgespoten met pure chocolade en afgedecoreerd met een chocoladegaletje en bladgoud.
€ 8,-
Appeltaart
slagroom + €0,50
€ 5,-
Borrelgarnituur
Portie Friet
€ 5,-
Garnalenkroketjes, 6 st
€ 9,-
Kalfsvlees bitterballen, 6 st
€ 7,-
Geitenkaas kroketjes, 6st
€ 7,-
Oude kaasstengels, 6 st
€ 7,-
Vega bitterballen, 6 st
€ 6,-
Serranoham kroketjes, 6st
€ 7,-
Nachos
€ 9,-
Olijven
€ 5,-
Gerookte amandelen
€ 6,-
Broodje met Moustique dip
€ 5,-
Oesters van het seizoen, p.st.
€ 4,-
Charcuterie
€ 18,-
Dinerkaart Moustique
Wij presenteren u graag het menu van de Chef
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
3 gangen
€ 49,-
4 gangen
€ 63,-
5 gangen
€ 78,-
6 gangen
€ 90,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50,-
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
DINERMENU (tussen 18:00 en 22:00 uur)
Aperitief
Mousserend
Prosecco
Luna Argenta
Per glas
Per fles
€ 8,-
€ 40,-
Cava
Raventos Blanc de Blanc
Per fles
€ 55,-
Champagne
Philipponnat
Brut
 
Per glas
Per fles
 
€ 14,50
€ 75,-
Louis Roederer
Brut Premier
 
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
 
€ 90,-
€ 175,-

Brut Rosé
Vintage 2013
 
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
 
€ 120,-
€ 200,-
Dom Perignon
Vraag naar het zwarte boekje
Belle Epoque
Louis Roederer Crystal

Starters
Oesters van het seizoen, p.st.
Charcuterie, p.p.
€ 4,-
€ 18,-
Voorgerechten
Zeeduivel
Rode biet, mosterd en sinaasappel
€ 19,-
Hamachi
Twee bereidingen van hamachi, sojabonen, paksoi en codium
€ 21,-
Kalf
Terrine van kalf, hazelnoten, zwezerik en knolselderij
€ 21,-
Steak tartaar
Ossenstaart,rode kool, hachee en viking zout
€ 19,-
Bloemkool (V)
Hazelnoot, dragon, truffel en beurre noisette
€ 17,-
Hoofdgerechten
Hert
Pastinaak, spruitjes, stoof en speculaas kruiden
€ 41,-
Parelhoen
Rode biet, pommes Anna, gevogelte lever en saus van gevogelte
€ 36,-
Heilbot
Aardappel, beurre blanc van mosterd, spitskool en gebakken witlof
€ 36,-
Snoekbaars
Risotto, groene appel, peterseliewortel en saus van paling
€ 38,-
Seizoen groenten
Verschillenden bereidingen en structuren van groenten die nu het mooist
€ 26,-
Desserts
Pompoen
Pumpkin spice, ijs van chocolade en pompoenpit
€ 15,-
Appel
Calvados, bladerdeeg, kaneel en karamel
€ 15,-
Tiramisu
Koffie, pure chocolade, mascarpone en lange vingers
€ 15,-
Kaas
Selectie van vijf kazen van Bourgondisch Lifestyle
€ 17,-
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
DE NAAM MOUSTIQUE
Waarom de naam Moustique? Het is een knipoog naar de Haarlemse Mug, de bijnaam die vele Haarlemmers met trots dragen. Binnen ons concept laten wij zien dat topkwaliteit niet duur, chic of stijf hoeft te zijn. Laat u op een speelse en ongedwongen manier verrassen door het team van Moustique. Ontspan, proef en geniet!
DE MANNEN VAN MOUSTIQUE
Als Maître en Keukenchef hebben wij een aantal jaren samengewerkt bij De Vrienden van Jacob(*), onderdeel van Landgoed Duin & Kruidberg. Al aan het begin van deze samenwerking hebben wij onze ambities naar elkaar uitgesproken; een eigen restaurant beginnen. Na de gevleugelde uitspraak ‘we kunnen altijd een kop koffie drinken’ hebben wij het plan opgepakt om onze krachten als Gastheer en Chef te bundelen.