
Lunchkaart Moustique
2 gangen
€ 40,-
3 gangen
€ 55,-
4 gangen
€ 68,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 8,50
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
LUNCHMENU (tussen 12:00 en 15:00 uur)

Broodjes
Kip katsu-sando
Kimchi, zoetzure rode kool en zwarte sesam
€ 16,-
Foccacia
Gegrilde courgette, stracciatella en pata negra
€ 16,-
Gerookte ossenworst
Amsterdams zuur, eiersalade en grove mosterd
€ 14,-
Forelsalade
Remoulade schuim, appel en crème fraîche
€ 14,-
Asian zalm sandwich
Gerookte zalm, soja bonen, wakame en wasabi mayonaise
€ 17,-
Luchtige ricotta (V)
Gebakken paddestoelen, lavas en crumble van noten
€ 14,-
Gepocheerd ei (V)
Tomatenjam, avocado en crumble van olijf
€ 15,-
Soepen
Bisque
Gamba’s en bijpassend garnituur, geserveerd met brood
€ 14,-
Salade
Bieten salade (V)
Oerbiet, radijs, geitenkaas en sinaasappel
€ 15,-
Caesar salade kip
Kippendijen met spek, ansjovis en een gekookt eitje
€ 17,-
Caesar gamba
Gamba’s met spek, ansjovis en een gekookt eitje
€ 18,-

Gebak
Gebak van het moment
Vraag naar de selectie
Dagprijs
Punt appeltaart van appeltaart imperium
slagroom + €0,50
€ 6,-
Borrelgarnituur
Portie Friet
€ 6,-
Kreeft kroketjes, 6 st
€ 11,-
Kalfsvlees bitterballen, 6 st
€ 8,-
Geitenkaas kroketjes, 6st
€ 8,-
Oude kaasstengels, 6 st
€ 8,-
Vega bitterballen, 6 st
€ 7,-
Rendang kroketjes, 6st
€ 8,-
Nachos
€ 12,-
Olijven
€ 6,-
Gebrande noten mix
€ 7,-
Broodje met Moustique dip
€ 5,-
Oesters van het seizoen, p.st.
€ 4,-
Iberico per 100gr
€ 8,-

Dinerkaart Moustique
Wij presenteren u graag het menu van de Chef
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
3 gangen
€ 55,-
4 gangen
€ 68,-
5 gangen
€ 80,-
6 gangen
€ 93,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 8,50,-
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
DINERMENU (tussen 18:00 en 22:00 uur)

Aperitief
Mousserend
Prosecco
Luna Argenta
Per glas
Per fles
€ 8,-
€ 40,-
Cava
Raventos Blanc de Blanc
Per fles
€ 55,-
Champagne
Philipponnat
Brut
Per glas
Per fles
€ 14,50
€ 75,-
Louis Roederer
Brut Premier
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
€ 90,-
€ 175,-
Brut Rosé
Vintage 2013
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
€ 120,-
€ 200,-
Dom Perignon
Vraag naar het zwarte boekje
Belle Epoque
Louis Roederer Crystal
Starters
Oesters van het seizoen, p.st.
Ibérico ham, per 100gr.
€ 4,-
€ 8,-

Voorgerechten
Corvina
Tom yam, crispy chili oil, kokos en passiefruit
€ 25,-
Kreeft
Salade van kreeft, venkel, groene appel en bouillabaisse
€ 33,-
Eend
Rillette van eend, umeboshi, shiso en rode biet
€ 23,-
Steak tartaar
Oester, karnemelk en groene kruiden
Supplement kaviaar € 10,-
€ 24,-
Pompoen (V)
Geitenyoghurt, lavas en pompoenpit
€ 19,-
Hoofdgerechten
Entrecote
Duxelle, mini paddenstoelen, pommes fondant
€ 46,-
Zwezerik
Topinamboer, artisjok en sherry
€ 45,-
Heilbot
Hollandse garnalen, lavas en zwarte knoflook
€ 40,-
Mul
Sepia, chorizo, zongedroogde tomaat en groene kruiden
€ 38,-
Knolselderij (V)
Miso, abrikoos, gist en macadamia
€ 32,-
Special
Côte de boeuf van Rubia Galicia 700 gr (voor 2 personen)
Bearnaise saus, aardappel, steak tartaar en jus van ui
€ 120,-

Desserts
Pinda
Banaan, pure chocolade en karamel
€ 16,-
Tarte tatin
Goudreinet, vanille ijs en gezouten karamel
(minimale bereidingstijd 20 minuten)
€ 17,-
Sesam
Miso, beurre noisette en yuzu
€ 16,-
Kaas
Selectie van vijf kazen van Bourgondisch Lifestyle
€ 18,-
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
DE NAAM MOUSTIQUE
Waarom de naam Moustique? Het is een knipoog naar de Haarlemse Mug, de bijnaam die vele Haarlemmers met trots dragen. Binnen ons concept laten wij zien dat topkwaliteit niet duur, chic of stijf hoeft te zijn.
Laat u op een speelse en ongedwongen manier verrassen door het team van Moustique. Ontspan, proef en geniet!
Laat u op een speelse en ongedwongen manier verrassen door het team van Moustique. Ontspan, proef en geniet!
DE MANNEN VAN MOUSTIQUE
Als Maître en Keukenchef hebben wij een aantal jaren samengewerkt bij De Vrienden van Jacob(*), onderdeel van Landgoed Duin & Kruidberg.
Al aan het begin van deze samenwerking hebben wij onze ambities naar elkaar uitgesproken; een eigen restaurant beginnen. Na de gevleugelde uitspraak ‘we kunnen altijd een kop koffie drinken’ hebben wij het plan opgepakt om onze krachten als Gastheer en Chef te bundelen.
Al aan het begin van deze samenwerking hebben wij onze ambities naar elkaar uitgesproken; een eigen restaurant beginnen. Na de gevleugelde uitspraak ‘we kunnen altijd een kop koffie drinken’ hebben wij het plan opgepakt om onze krachten als Gastheer en Chef te bundelen.
