Restaurant Moustique
DutchEnglish
DutchEnglish
Deze pagina is niet gevonden
Wij helpen u graag verder. Bekijk onze menukaarten en geniet van heerlijk culinair eten in het centrum van Haarlem bij Moustique!

Lunchkaart Moustique

2 gangen
€ 35,-
3 gangen
€ 49,-
4 gangen
€ 63,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
LUNCHMENU (tussen 12:00 en 15:00 uur)
Broodjes
Sticky chicken
Bosui, sesam crème en cashewnoten
€ 15,-
Steak tartaar
Hollandaise van miso, kimchi en furikake
€ 14,-
Vitello tonato
Kalfsribeye, tonijn mayonaise, gefrituurde kappertjes en rode ui
€ 13,-
Tempura garnaal
Steamed bun, chilisaus en koriander
€ 14,-
Pepesan makreel
Gerookte makreel, limoen, peultjes en taugé
€ 14,-
Bruschetta (V)
Tomatensalsa, buffelmozzarella, schuim van pesto
€ 13,-
Gado gado (V)
Pinda, wortel, rode kool en sambal crème
€ 14,-
Soepen
Bisque
Gamba’s en bijpassend garnituur, geserveerd met brood
€ 14,-
Salade
Thaise salade (V)
Peultjes, sugarsnaps, sojabonen en koriander
Supplement 2,- gebraden rundermuis
€ 15,-
Caesar salade kip
Kippendijen met spek, ansjovis en een gekookt eitje
€ 16,-
Caesar gamba
Gamba’s met spek, ansjovis en een gekookt eitje
€ 18,-
Gebak van huize van Wely
Chocolade Bombe
Karamel anglaise met een mousse van pure chocolade,op een krokante plak van melkchocolade feuilletine, fluweel afgespoten met pure chocolade en afgedecoreerd met een chocoladegaletje en bladgoud.
€ 8,-
Appeltaart
slagroom + €0,50
€ 5,-
Borrelgarnituur
Portie Friet
€ 5,-
Garnalenkroketjes, 6 st
€ 9,-
Kalfsvlees bitterballen, 6 st
€ 7,-
Geitenkaas kroketjes, 6st
€ 7,-
Oude kaasstengels, 6 st
€ 7,-
Vega bitterballen, 6 st
€ 6,-
Serranoham kroketjes, 6st
€ 7,-
Nachos
€ 9,-
Olijven
€ 5,-
Gerookte amandelen
€ 6,-
Broodje met Moustique dip
€ 5,-
Oesters van het seizoen, p.st.
€ 4,-
Charcuterie
€ 18,-
Dinerkaart Moustique
Wij presenteren u graag het menu van de Chef
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
3 gangen
€ 49,-
4 gangen
€ 63,-
5 gangen
€ 78,-
6 gangen
€ 90,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50,-
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
DINERMENU (tussen 18:00 en 22:00 uur)
Aperitief
Mousserend
Prosecco
Luna Argenta
Per glas
Per fles
€ 8,-
€ 40,-
Cava
Raventos Blanc de Blanc
Per fles
€ 55,-
Champagne
Philipponnat
Brut
 
Per glas
Per fles
 
€ 14,50
€ 75,-
Louis Roederer
Brut Premier
 
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
 
€ 90,-
€ 175,-

Brut Rosé
Vintage 2013
 
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
 
€ 120,-
€ 200,-
Dom Perignon
Vraag naar het zwarte boekje
Belle Epoque
Louis Roederer Crystal

Starters
Oesters van het seizoen, p.st.
Charcuterie, p.p.
€ 4,-
€ 18,-
Voorgerechten
Langoustine
Tartaar van langoustine, yoghurt, gezouten citroen en witte aardbei
€ 22,-
Zeebaars
Zeebaars van de barbeque, tosa dashi, radijs en hollandaise van sambal
€ 20,-
Steak tartaar
Oester, rode biet, geitenkaas, mosterdzaad en bieslook
€ 20,-
Vitello tonato
Tonijn, komkommer, crème van bonito, ijs van mierikswortel
€ 20,-
Seizoensgroenten (V)
Meiraap, cremeux van rucola, rouille en steranijs
€ 18,-
Hoofdgerechten
Ribeye
Ratatouille, gekonfijte aardappel, courgette, kaantjes en bearnaisesaus
€ 41,-
Hoender
Mais, polenta, popcorn en daslook
€ 37,-
Tarbot
Zee-egel, La Ratte aardappel, citrus en zeewier
€ 38,-
Corvina
Zwarte risotto, sepia, tomaat en basilicum
€ 37,-
Ravioli Remeker (V)
Tuinbonen, zwarte knoflook en paddenstoel
€ 27,-
Desserts
Piña colada
Kokosmakroon, ananas en rum
€ 15,-
Peer
Compote, eucalyptus en citrus
€ 15,-
Chocolade
Vanille, crème-fraîche en pecannoot
€ 15,-
Kaas
Selectie van vijf kazen van Bourgondisch Lifestyle
€ 17,-
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
DE NAAM MOUSTIQUE
Waarom de naam Moustique? Het is een knipoog naar de Haarlemse Mug, de bijnaam die vele Haarlemmers met trots dragen. Binnen ons concept laten wij zien dat topkwaliteit niet duur, chic of stijf hoeft te zijn. Laat u op een speelse en ongedwongen manier verrassen door het team van Moustique. Ontspan, proef en geniet!
DE MANNEN VAN MOUSTIQUE
Als Maître en Keukenchef hebben wij een aantal jaren samengewerkt bij De Vrienden van Jacob(*), onderdeel van Landgoed Duin & Kruidberg. Al aan het begin van deze samenwerking hebben wij onze ambities naar elkaar uitgesproken; een eigen restaurant beginnen. Na de gevleugelde uitspraak ‘we kunnen altijd een kop koffie drinken’ hebben wij het plan opgepakt om onze krachten als Gastheer en Chef te bundelen.