Restaurant Moustique
DutchEnglish
DutchEnglish

Restaurant met terras Heemstede

Restaurant Moustique is gevestigd in Haarlem

Restaurant met terras in de omgeving van Heemstede

In het hart van Haarlem en op loopafstand van Haarlem Station vind je dit fijne restaurant met terras. De locatie, aan een van de levendige pleintjes in Haarlem, ademt een intieme en warme sfeer. Je geniet hier van een borrel met vrienden of collega’s, een overheerlijke lunch of van een kop koffie. Het terras van Restaurant Moustique is de perfecte plek voor zakelijke bijeenkomsten of om na het werk even bij te komen aan het heerlijke terras!

Restaurant met terras Moustique in Haarlem

Het terras van Restaurant Moustique is het hele jaar open en is door de extra grote parasols, de heaters en de verwarmde kussens ook het hele jaar comfortabel.
Reserveer nu bij Restaurant Moustique

Hoogste niveau

“Bij ons kunt u toegankelijk op hoog niveau buiten eten.
Wij gaan echt voor een plaatje op het bord, mensen moeten verrast worden. Een broodje tartaar is niet zomaar een broodje tartaar en de latte macchiato en cocktails schenken we bijvoorbeeld aan tafel uit. En we gaan droog ijs gebruiken voor de martiniglazen, voor een mooi rookeffect.”
Zie het menu van Restaurant Moustique
Restaurant met terras {plaats}Restaurant met terras {plaats}

Laat je verrassen door de bijzondere gerechten!

Voor een vaste prijs van € 45,- krijg je een 3-gangenmenu. Of je gaat er helemaal voor en kiest voor een 4- of 5-gangenmenu. Laat je verrassen door de bijzondere gerechten, zoals het dessert ‘Moustique peer’, waarbij er een peer is nagemaakt van een mousse van verveine, witte chocolade, compote van peer en perenijs. Bij Moustique kun je terecht voor lunch en diner, maar ook voor een borrel hebben ze genoeg keuze. Met 22 verschillende soorten wijnen die je kunt bestellen per glas en nog meer keuze per fles, zit je helemaal goed. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke cocktails.

Bekijk uw route naar restaurant Moustique

Openingstijden

Restaurant met terras is 7 dagen per week geopend van 11:00 tot 00.00 uur. De keuken is open van 12:00 tot 22:00 uur.

Chique en toegankelijk

Ook het team van Moustique straalt een fijne mix tussen chique en toegankelijk uit: ze dragen witte sneakers met een donkerblauw giletje en zijn professioneel maar toch supervriendelijk. “We zijn heel blij met ze. Een deel van het team werkten we al eerder mee samen en iedereen is heel erg betrokken. Al voor we open waren hielpen ze met letterlijk alles mee. We hebben best wat pech gehad met bijvoorbeeld een lekkage en een kapotte oven. Maar zonder hen hadden we nooit zo’n goede start gehad!”

De reserveringen voor Moustique stromen al binnen, dus mocht je ook willen komen dan is van tevoren een plekje op het terras óf binnen reserveren wel slim. “Of je nou komt voor een cocktail of een vijfgangenmenu: je moet je gewoon welkom voelen.”

Social media