Restaurant Moustique
DutchEnglish
DutchEnglish
Dinerkaart Moustique
Dinerkaart Moustique
Wij presenteren u graag het menu van de Chef
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
3 gangen
€ 45,-
4 gangen
€ 60,-
5 gangen
€ 75,-
6 gangen
€ 85,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50,-
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
DINERMENU (tussen 18:00 en 22:00 uur)
Aperitief
Mousserend
Prosecco
Luna Argenta
Per glas
Per fles
€ 8,-
€ 40,-
Prosecco
Raventos Blanc de Blanc
Per fles
€ 55,-
Champagne
Louis Roederer
Brut Premier
 
Per glas
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
 
€ 15,-
€ 80,-
€ 150,-
Dom Perignon
Vraag naar het zwarte boekje
Belle Epoque
Louis Roederer Crystal

Starters
Oesters van het seizoen, p.st.
Charcuterie, p.p.
€ 3,-
€ 12,-
Voorgerechten
Kalf
De Moustique huzarensalade met een vinaigrette van appel en bleekselderij
€ 17,-
Steak tartaar
Structuren van tomaat, ijs van tomaat, sambal, vinaigrette van bieslook en tomaat
€ 18,-
Fruits de mer
Farce van vis en groene kruiden, mossel, Hollandse garnalen en rouille
€ 19,-
Tonijn
Dashi bouillon, zeewier, structuren stoofvlees, olie en tonijn op 2 manieren
€ 21,-
Wortel (V)
Wortel yoghurt flan, dukkah crumble, burrata en olie van harissa
€ 15,-
Hoofdgerechten
Tournedos
Uien bouillon en verschillende structuren van ui, luchtige aardappel en lavas
€ 38,-
Kwartel
Verschillende bietjes, crème van hazelnoot, geconfijt pootje en blauwe bes
€ 32,-
Kabeljauw
Gerookte aardappel, saus van fenegriek, bospeen en zuring olie
€ 28,-
Zeebaars
Pompoen crème, gezouten citroen, citrus risotto en pompoenpitjes
€ 29,-
Ratatouille (V)
Crème van ratatouille, zongedroogde tomaatjes, basilicum en ricotta
€ 24,-
Desserts
Tropisch fruit
Kokosnoot mousse, yuzu, rode peper en witte chocolade
€ 15,-
Haarlem dessert
Mouse van mascarpone, koffie, gel van passiefruit en brownie
€ 15,-
Paris-Brest
Pistache crème, ijs van pistache met hangop en pure chocolade
€ 15,-
Bourgondische Lifestyle
Selectie van vijf kazen
€ 17,-
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
DE NAAM MOUSTIQUE
Waarom de naam Moustique? Het is een knipoog naar de Haarlemse Mug, de bijnaam die vele Haarlemmers met trots dragen. Binnen ons concept laten wij zien dat topkwaliteit niet duur, chic of stijf hoeft te zijn. Laat u op een speelse en ongedwongen manier verrassen door het team van Moustique. Ontspan, proef en geniet!
DE MANNEN VAN MOUSTIQUE
Als Maître en Keukenchef hebben wij een aantal jaren samengewerkt bij De Vrienden van Jacob(*), onderdeel van Landgoed Duin & Kruidberg. Al aan het begin van deze samenwerking hebben wij onze ambities naar elkaar uitgesproken; een eigen restaurant beginnen. Na de gevleugelde uitspraak ‘we kunnen altijd een kop koffie drinken’ hebben wij het plan opgepakt om onze krachten als Gastheer en Chef te bundelen.