Dinerkaart Moustique
Dinerkaart Moustique
Wij presenteren u graag het menu van de Chef
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
3 gangen
€ 45,-
4 gangen
€ 60,-
5 gangen
€ 75,-
6 gangen
€ 85,-
* supplement kaas i.p.v. zoet € 7,50,-
Pure ingrediënten
Het beste van het seizoen
DINERMENU (tussen 18:00 en 22:00 uur)
Aperitief
Mousserend
Prosecco
Luna Argenta
Per glas
Per fles
€ 8,-
€ 40,-
Champagne
Louis Roederer
Brut Premier
Per glas
Per fles (0,75 L)
Magnum (1,5 L)
 
€ 15,-
€ 80,-
€ 150,-
Starters
Oesters van het seizoen, p.st.
Charcuterie, p.p.
€ 3,-
€ 12,-
Voorgerechten
Kingfish
Tartaar en sashimi, bospeen, chermoula en karnemelk
€ 18,-
Makreel
Kokosboullion, rode peper olie, gado gado, steamed bun
€ 17,-
Eendenlever
Terrine van eendenlever, rode biet, balsamico en sjalot
€ 21,-
Kalfstartaar/oester
Tartaar van kalf, kataifi, crème van oester en bieslook
€ 17,-
Pompoen (V)
Spicy pompoenmouse, pompoenpitten, feta en baharat
€ 15,-
Hoofdgerechten
Tarbot
Hollandse garnalen, aardappelcrème en prei
€ 28,-
Zeeduivel
Tandoori, baba ganoush, geitenyoghurt, freekeh
€ 27,-
Tournedos
Tournedos, duxelle met truffel en kastanjechampignon
Supplement eendenlever € 8,-
€ 35,-
Eend
Gyoza van eendenbout, pastinaak, zoethout en zuurkool
€ 27,-
Bloemkool (V)
Hazelnoot, beurre noisette, romanesco en parmezaanse kaas
€ 23,-
Desserts
Carrot cake
Wortel, speculaas kruiden, roomkaas en sinaasappel
€ 14,-
Pure chocolade
Bladgoud, hazelnoot en vanille
€ 15,-
Moustique appel
Caramel, appelcompote en rozijnen
€ 14,-
Bourgondische Lifestyle
Selectie van vijf kazen
€ 17,-
(vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend menu)
DE NAAM MOUSTIQUE
Waarom de naam Moustique? Het is een knipoog naar de Haarlemse Mug, de bijnaam die vele Haarlemmers met trots dragen. Binnen ons concept laten wij zien dat topkwaliteit niet duur, chic of stijf hoeft te zijn. Laat u op een speelse en ongedwongen manier verrassen door het team van Moustique. Ontspan, proef en geniet!
DE MANNEN VAN MOUSTIQUE
Als Maître en Keukenchef hebben wij een aantal jaren samengewerkt bij De Vrienden van Jacob(*), onderdeel van Landgoed Duin & Kruidberg. Al aan het begin van deze samenwerking hebben wij onze ambities naar elkaar uitgesproken; een eigen restaurant beginnen. Na de gevleugelde uitspraak ‘we kunnen altijd een kop koffie drinken’ hebben wij het plan opgepakt om onze krachten als Gastheer en Chef te bundelen.